Hashmisbrug

– hjælp til forældre til en hashryger

Til dig der er forælder til en hashryger

Er du forælder til en hashryger, og løber du konstant panden mod en mur, når du forsøger at tale med din søn?

Du er helt sikkert bekymret for din søns fremtid, og vil bare gerne hjælpe, men ofte bliver din hjælp misforstået – og virker i mange tilfælde modsat.
I kommer længere fra hinanden og hashrygningen øges.

Der ER hjælp at hente. Der ER en vej ud af hashmisbruget for din søn.

Det er ikke noget quick-fix. Det er hårdt arbejde. Men 3 ud af 4 af de unge hashmisbrugere, der bliver coachet med vores metode bliver stoffrie.

Vejen går enten via din søn eller via dig som forælder

Din søn vil ikke stoppe – og ikke snakke med nogen.

Vejen går gennem dig.

Din søn vil selv gerne stoppe.

Vejen går gennem ham.

Hvad kan du selv gøre?

viden om hashmisbrug

Søg viden om unge og misbrug, så du lærer at forstå mekanismerne.
Du kan bla. finde nyttig viden her på hjemmesiden i form a bøger, artikler, webinarer, podcast.

Hashmisbrug hjælp afvænning

Book en indledende samtale med en af vores konsulenter, for at afklare hvad du selv kan gøre og hvordan vi kan hjælpe dig, som forælder, eller din søn. Eller jer alle sammen.

Få en rådgivertime eller et forløb, hvor vi er med jer hele vejen, og støtter jer ekstra på de kritiske tidspunkter i processen. Du vælger selv, hvad du har behov for. Vi skal nok hjælpe dig.

Er du i tvivl?

Skriv eller ring til en af vores dygtige konsulenter. De er alle certificerede i HAP-metoden. Og bliver løbende superviseret Det er din sikkerhed for høj faglighed.

Christopher Schmitz

Hvem er vi?

Danmarks førende ekspert i hashmisbrug

Jeg hedder Christopher Schmitz og har arbejdet med hashmisbrug i 20 år.
Det er ikke for alle at ryge hash. I det øjeblik du tager det første sug, træder du ud på en glat bakke. Nogle ender i bunden af den bakke.
Der sidder jeg og griber dem…
Jeg ville ønske at jeg kunne gribe dem før. Eller fortælle dem, at de aldrig skulle være startet. For hashrygning kan have store konsekvenser for et menneskes liv.
Men ofte ser du først signalerne, når det er ved at være for sent.

Hos komphash har vi forfinet vores behandlingsmetode, så vi i dag kan hjælpe 3 ud af 4.
Alligevel arbejder jeg hver dag på at forbedre den succesrate og uddanne flere behandlere, fordi jeg ved, hvor mange der stadig har brug for hjælp.

LÆS mere om Christopher her

Terapi virker. Men nogle gange er der brug for mere.

Nogle af de misbrugere der vender tilbage, har oplevelser fra tidligere i deres liv, som gør det svært for dem at håndtere situationer og begivenheder i nuet. Disse misbrugere har brug for noget mere og – eller – andet end tale-terapi, for at vi kan hjælpe dem.

Her kan somatisk terapi hjælpe.

Det siger nogle af de mange forældre, vi har hjulpet

Tusinde tak for din store hjælp. Vi havde ikke overlevet uden dig, og vi taler tit om dig. “Hvad vil Christopher sige”, er den faste vending, hvis vi er lidt i tvivl, og så giver svaret oftest sig selv :o) Tak for at du fortsat er med på sidelinjen. Der er ingen tvivl om, at du har gjort, at vi i dag har en søn, der er på rette vej, og at, ikke mindst, vores familierelation er styrket. Du fortjener virkelig en medalje!

Du og din familie ønskes en rigtig god sommer.

Hashmisbrug hjælp afvænning

Jeg glæder mig over at jeg tilfældigt ”ramte” Komphash, da jeg søgte efter ”abstinenser ved hashstop”. Jeg er ansat på et apotek, og flere gange ugentligt kommer der forældre og vil købe hashtests. Det gjorde jeg også selv engang. Hvis det falder naturligt, vil jeg ikke tøve med at fortælle dem om Komphash.

Hashmisbrug hjælp afvænning

Ja – Når man tænker på, at hashen gjorde – at absolut intet lykkedes, og intet blev gennemført, kørekortet taget pga. hash og de fleste var nogle ”idioter”- så han startede fra et absolut nulpunkt, for 4 år siden, så er det helt vildt hvor stor forskel, der er på et liv med og uden hash.

Simpelthen skræmmende at høre politikere, foreslå at frigive hash, når man har prøvet at have konsekvenserne helt inde på livet.

Så igen – kæmpe vigtigt arbejde du udfører Christoffer.

Hashmisbrug hjælp afvænning

Jeg kan sige om egne erfaringer, at strategien med at vise min søn kærlighed og tillid var det, der skulle til. Som han selv sagde om den kommunale misbrugskonsulent: “Hun sagde til mig, at jeg skulle holde op med at ryge. Hun gav mig bare dårlig samvittighed”. Nu ved vi jo alle her, hvordan en hashryger dulmer dårlig samvittighed.
I dag har min søn styr på sit liv. Han fik sin studentereksamen, en sød pige og aftjener nu værnepligt. Han arbejder seriøst med sine mål og er en kærlig dreng, der har fortalt mig, hvor glad han er for, at jeg hjalp ham via Christopher.

Hashmisbrug hjælp afvænning

Vi er meget taknemmelig for dine råd til os og rådgivning om, hvordan vi skulle forholde os til Silas.

Jeg har en kollega med en næsten tilsvarende historie, men hvor rådet fra misbrugsbehandlingen var, at de var nødt til at smide sønnen ud hjemmefra, hvis ikke han stoppede med at ryge. Det er endt med konflikt, indbrud i hjemmet, polititilhold, hjemløshed og sidst brudt kontakt.

Hashmisbrug hjælp afvænning

Hej Christopher. Jeg kan ikke takke dig nok for dit arbejde med at vejlede og coache os forældre i forhold til hashmisbrug. For nogle år siden havde vi nogle samtaler om vores datter. DET HJALP. Hun er i dag ude af sit misbrug og er mønster-kokkeelev. Du havde ret. Det tog tid, men den tålmodighed og metode du coachede os til, gav resultatet 🙏🏼.

Hashmisbrug hjælp afvænning

TAK Christopher – det har VIRKELIG været godt!!!!!! Jeg vil tage SÅ meget med mig og det er godt at vide at du er ” i baghånden ” hvis vi skulle få brug for det (hvilket vi dog ikke håber!).

Hashmisbrug hjælp afvænning

Hej Christopher

Jeg siger også tusinde tak for den mest fantastiske og givende sparring.

Hvor jeg bare SÅ glad for alle de “ værktøjer “ du gav mig til at tackle situationen på i fremtiden. Det gav mig en ro og et fornyet håb om at det hele nok skal gå 🙏😊.

Hashmisbrug hjælp afvænning