Forælder til en hashryger?

Du kan hjælpe din søn

Teenager – ung voksen – hjemmeboende – udeboende – hashmisbrug – blandingsmisbrug. Metoden virker på alle.

Komphash har hjulpet hundredvis af hashrygere med at blive hashfri
– og når vi tjekker ind igen efter 1 år, er 3 ud af 4 stadigvæk hashfrie.

Vi hjælper både dem, der vil samarbejde – og dem der ikke vil.

Du kan også hjælpe din søn, når han ikke vil samarbejde.

Vi viser dig hvordan.

Bemærk:

Selvom du har forsøgt alle mulige andre ting, der ikke virkede – eller selv forsøgt dig med metoden – så kan du altid starte dialogen op igen på den rigtige måde. Du kan også bruge metoden, hvis din søn har et blandingsmisbrug eller er udeboende.

Den metode du skal bruge, får din søn til at ændre adfærd

Det hele starter med, at du forstår, hvordan hashen reelt påvirker hjernen – og derved din søns evne til at forstå konsekvenserne af hashrygningen. Når man ryger hash, har man hverken evnen eller energien til at tænke efter. Hashrygerens kognitive evner er i den grad nedsat.

Og netop fordi hashen påvirker hjernen, kan du ikke overbevise din søn om hans problemer. Dine argumenter trænger ikke ind.

Metoden handler om, at du ændrer tilgangen og kommunikationen med din søn.

Her er der en række værktøjer, som hjælper dig. Værktøjer, som får din søn til at ændre adfærd.

Det er det, vi kalder “Det nødvendige Perspektivskifte”.

Metoden er beskrevet i bogen “Forælder til hashryger”.

”Jeg ville have ønsket, at jeg havde kendt til din metode inden vi konfronterede vores søn med hans hashmisbrug. Så havde vi nok grebet det helt anderledes an. Metoden gør det tydeligt, hvilke ting der er allervigtigst, og i hvilken rækkefølge de enkelte skridt skal iværksættes”.

Hashmisbrug hjælp afvænning

“Hvis ikke vi havde fulgt rådene, var vi blevet ved med at prøve at overtale Nicolaj til at kontakte misbrugscenteret og få professionel hjælp og måske komme i døgnbehandling. Jeg havde også prøvet at være hans psykolog, når vi gik ture, men selv om han viste mig tillid og snakkede om hans misbrug, hjalp det ikke. Det gjorde rådene derimod”.

Hashmisbrug hjælp afvænning

“ Vi har igennem forløbet fået en anden forståelse for vores situation, og er i en proces, hvor vi arbejder med at fastholde og udbygge en anden måde at anskue tingene på. Det er svært, men det giver mening – og vi kan se en effekt, når de små skridt lykkedes“.

Hashmisbrug hjælp afvænning

”Til jer der tvivler – GØR DET! Jeg/vi fik SÅ meget brugbart med og står faktisk med en hashfri søn i dag”.

Hashmisbrug hjælp afvænning

Du kan gå i gang med det samme

Vil du gerne bruge metoden, så kan du naturligvis bare selv gå i gang med det samme.

Metoden er, som sagt, beskrevet i bogen “Forælder til hashryger”.

Men de fleste forældre vælger at starte med en rådgivertime, for at være sikre på, at de har forstået metoden korrekt og for at få hjælp til at komme helt rigtigt fra start.

En rådgivertime giver dig målrettet rådgivning, med udgangspunkt i netop din situation. Du får hjælp til, hvordan lige netop du gør i praksis, og hvilke værktøjer du kan anvende.

Har du en privat sundhedsforsikring, kan du i mange tilfælde gøre brug af den.

En rådgivertime koster 1295 kr.

Hvad kan du forvente af en rådgiver?

Efter rådgivertimen vælger du, om du har behov for yderligere sparring og rådgivning undervejs i processen. Eller om du fortsætter selv.

At have en rådgiver ved din side i processen giver dig en sikkerhed for, at du anvender værktøjerne korrekt. Du får målrettede råd og vejledning. Du skal derfor ikke selv skal finde ud af, hvordan du får værktøjerne til at virke i relationen til din søn. Vi er – hvis du ønsker det – med dig hele vejen og giver dig værktøjerne i hånden på en måde, så de virker med det samme. Vi støtter og hjælper dig med at bruge metoden rigtigt i relation til netop din søn.

Vi har erfaringen, og vi ved at metoden virker, når den bare bliver brugt korrekt – og vi vil gøre alt for også at hjælpe dig.

En rådgivertime til 1295 kr. sikrer, at du kommer rigtigt fra start. Efterfølgende kan du få præcis det antal rådgivertimer, som du har brug for – hverken mere eller mindre.

Skriv til Christopher og find ud af om vi kan hjælpe dig

Dit første skridt

I første omgang, så ring og tag en snak med Christopher på tlf. 7023 2121 eller skriv til ham cs@komphash.dk.

Så du kan finde ud af, om metoden er noget for dig.

Det kan du gøre helt anonymt, uforpligtende og gratis.