Ryger du hash? Er du i tvivl om du ryger for meget?

Hvis du ryger hash og du er i tvivl om du ryger for meget, eller du gerne vil stoppe helt og have hjælp til dit hasmisbrug, så kan vi hjælpe dig.

Det er dig der bestemmer om du vil stoppe helt – eller ej.

Vi kan i først omgang hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget hashen fylder i dit liv – og hvad det betyder, for alt det du gerne vil og drømmer om.

For meget hashrygning? Hvad gør du nu?

Det første du kan gøre er at tage vores online test helt uforpligtende – vi stiller dig en række spørgsmål, du svarer og til sidst får du et svar på din test.

Det er helt anonymt.

Siger testen at hashen fylder lidt for meget i dit liv, så ring eller skriv til os.

Så tager vi en snak om, hvad du gerne vil. Hvilke drømme og forventninger du har til fremtiden – med eller uden hash.

Der er ingen løftede pegefingre. Det helt grundlæggende er, at vi tager udgangspunkt i DIG, DINE ønsker og DINE grunde til at komme til os.

Sammen med os finder du ud af, hvor meget hashen fylder i dit liv, du finder ud af, hvad der betyder noget for dig og hvad du skal gøre.

Men det hele starter med, at du ringer eller skriver til os. Eller at du fortæller os, at du gerne vil have, at vi ringer til dig.

   hashmisbrug afvænning netværk for professionelle

   Eller ring med det samme på tlf. 70 23 21 21

   • Gratis og uforpligtende intro-samtale.
   • Mulighed for at finde det rette match gennem flere behandlere.
   • Mulighed for behandling tæt på.

   • Mulighed for tidsmæssig tilpasning til eksisterende aktiviteter i hverdagen (skole, arbejde o.a.), så behandlingen ikke forstyrrer.

   • Gratis orienterende samtale for evt. kontaktperson om hvordan denne kan støtte behandlingen optimalt.

   • Indledningsvis tests, herunder kognitiv test (screening).
   • Individuel plan for kognitiv genoptræning med udgangspunkt i tests, der guider behandlingen.

   • Konkrete og testede fuld stop-strategier.
   • Nødvendig viden om hash og betydning for hverdagen, formidlet visuelt og letforståeligt, så motivationen indfinder sig.
   • Løbende egen-rapportering via FIT vedrørende samarbejde og udbytte.

   • Afsluttende tests, der viser og beskriver det konkrete udbytte/effekt af behandling, herunder hvilke forventninger der fremadrettet er realistiske ift. skole, praktik osv. og konklusion om evt. videre indsats.

   • Afsluttende statusskriv/afrapportering.
   • Tilbud om evt. deltagelse i afsluttende møde.

   Samtaleforløbet er 18 samtaler over 6 uger (den tid det tager for hashen (THC´en, det psykoaktive stof, der giver rusen og de kognitive konsekvenser) at forlade fedtvævet i kroppen og hjernen).

   Forløbet består 3 ugentlige samtaler i Roskilde eller lokalt via af en af vores konsulenter, der hvor I bor. Samtalerne forsøger vi så godt som muligt at passe ind i din søns program.

   Forløbet starter med en test, der viser det kognitive tab hashen har forårsaget. Testen danner baggrund for den kognitive (genop-)træning som samtalerne indeholder.

   “Vinduet” på de 6 uger, er det optimale tidspunkt for genoptræningen, herunder at forstå hashens betydning, og dermed mindske risikoen for tilbagefald og blive hashfri på den lange bane.

   Mod slutningen af forløbet, og inden vi slipper ham, gentages testen for at måle: 1) Effekt af træning og 2) Afgøre hvorvidt han er tilbage på fuld kognitiv kraft, hvor han kan håndtere hans hverdag og realisere de mål han har i livet.

   Testresultatet er visuelt (søjler) og give et klart billede af henholdsvis tab ved hashrygning og gevinst ved ophør med hashrygningen.

   Desuden byder samtalerne på enkle, konkrete og afprøvede strategier til at stoppe og holde sig hashfri, herunder hvordan han lettest muligt kommer igennem de forskellige faser (reaktioner) i forløbet.

   Udover de 18 samtaler, er der to opfølgningssamtaler efter henholdsvis 3 og 12 måneder, da vi vil måles på hvorvidt det lykkes at etablere hashfrihed på den lange bane.

   Vores “track-record” er pt. at vi hjælper 3 ud af 4 til at blive hashfri efter 6 uger og når vi tjekker ind igen efter 3 og 12 måneder. 

   Pris:

   Prisen for hele forløbet er kr. 30.000. Der kan betales i tre rater, henholdsvis:

   1.     Rate kr. 10.000 inden 1. samtale

   2.     Rate kr. 10.000 efter 6. samtale (på dagen)

   3.     Rate kr. 10.000 efter 12. samtaler (på dagen)

   Hvis forløbet afbrydes inden det er afsluttet, ophører faktureringen og evt. ubenyttede samtaler inden for seneste ratebetaling mistes og vil ikke blive tilbagebetalt, da der er disponeret over tiden i kalenderen og det med så kort varsel, ikke er muligt at erstatte med andre samtaler.

   Det siger nogle af de hasrygere, som vi har hjulpet

   ”Det har været vigtigt at have en udefra, der ved hvad det handler om og kan sætte sig ind i mit sted med det samme og ikke dømmer én. Jeg er blevet mere glad, snakker mere, er blevet frisk, tager mere ansvar, er igen blevet en del af fællesskabet i familien.”

   – Jonas


   “Kæmpe forandring. Jeg er mere glad og jeg kan bedre følge med i hvad der sker omkring mig. Jeg er mere optaget af at klare mig godt. Jeg er mere glad og den medicin jeg tager, fungerer nu. ”

   – Alexander

   “Jeg stiftede bekendtskab med Komphash, Christopher Schmitz, der for mig blev mit mirakel ud af mit misbrug. Jeg fik mit første møde med Christopher, der fortalte og viste mig, hvad cannabis gør ved krop, sind og sjæl. Jeg stoppede fra den ene dag til den anden, og har ikke tilnærmelsesvis haft den mindste lyst til at indtage cannabis siden. Jeg kun sige, at intet er umuligt og at selv den største misbruger kan komme ud af sit hashmisbrug. “Mirakelkuren” – som jeg kalder det – er eneste vej ud af et hashmisbrug. Jeg kom tilbage på rette vej, og ikke mindst tilbage til livet. “

   – Gitte

   ”Fik lyst til at skrive og fortælle, hvor meget Komphash har hjulpet mig, fordi jeg ikke kunne få hjælp andre steder, hvor folk faktisk vidste, hvad de snakkede om. Det jeg prøver at sige, er simpelthen, tak for hjælpen. Tror ikke jeg kunne have gjort det uden din hjælp, Christopher.  ”

   – Jesper


   “Jeg blev i forløbet i stand til at tage beslutningen om at stoppe og at det var mig selv der tog den. Jeg opdagede, at jeg ikke behøver hash for at være mig, og at det kun skader mig. Det bedste ved at være hashfri er at jeg har mig selv til rådighed hele tiden.”

   – Anders