Sådan hjælper du hashrygeren til et fuld stop, uden frustrerende tilbagefald…

Bliv HAP-behandler og øg din succesrate i behandlingen!

Behandlingsmetoden HAP (Hash Afvænnings Program) har i mange år været officielt anbefalet i både Sverige og Norge. Efter mere end 600 uddannede HAP-behandlere, tør vi godt at sige, at det også virker i Danmark.

Med HAP metoden i hånden bliver du i stand til “at komme under radaren” hos de hashrygere du møder i dit arbejde. Det betyder, at du nemmere kan motivere dem til et fuldt stop, samtidig med at hashrygeren føler, at det er hans/hendes egen beslutning.

DCB har som de eneste i Danmark tilladelse til at uddanne i HAP-metoden.

600

Uddannet i HAP-uddannelsen

Hvem er HAP-uddannelsen relevant for?

Listen er ikke udtømmende, men kun ment som eksempler på de faggrupper, der typisk dygtiggør sig med en HAP-uddannelse.

Hashmisbrug hjælp afvænning

Fagpersoner der møder unge/unge voksne i deres arbejde og som støder på hashrygning hos dem. Det kan f.eks. være Støttekontaktpersoner, Pædagoger, Socialrådgivere eller  lærere.

Hashmisbrug hjælp afvænning

Behandlere/terapeuter som arbejde ”klinisk” med egentlig misbrugsbehandling. Det kan f.eks. være Terapeuter, Misbrugsbehandlere og Psykologer.

Hashmisbrug hjælp afvænning

Pædagogisk personale på opholdssteder/botilbud

Hvad får du med HAP-uddannelsen

Med HAP-uddannelsen bliver du en del af et behandlingsnetværk, der gør tingene på anden måde end det du kender.

Der er flere niveauer i uddannelsen. Fra grunduddannelsen til den certificerede behandler.

Du kan vælge at deltage på “det Åbne hold”, som typisk afholdes én gang om året.

Eller du kan tage en reel uddannelse som HAP-konsulent.

Det giver dig adgang til et landsdækkende netværk af HAP-konsulenter og mulighed for med nye værktøjer at “nå ind” til de unge, som normalt er rigtig svære at hjælpe. Eller måske giver det dig mulighed for at begynde at arbejde med en helt ny type mennesker, med en metode der giver dig gode resultater – og følelsen af at lykkedes og gøre en forskel.

Vil du gerne vide mere om mulighederne med en HAP-uddannelsen?

Så ring eller skriv til os.

Det siger deltagerne på vores HAP-uddannelse

”HAP uddannelsen har givet mig personligt en meget større forståelse af de processer der sker ved indtagelse THC. Det har både fagligt og privat givet mig en større argumentationsflade i snakke omkring brug af cannabis. Fagligt af indlysende årsager og privat i at fremme budskabet omkring de følger der er ved et rekreativt brug. Jeg har, så at sige, fået et stærkere fundament til at kæmpe for at specielt unge mennesker.”

– Christian

”Det har været superspændende, meget lærerigt og være på HAP-uddannelsen. Du får meget ros for din måde og undervise på, hvilket har været meget givne for mig. Det er klart noget jeg vil anbefale til andre, da jeg synes det er meget relevant for mit arbejdsområde. ”

– Furkan (Karise Ungdomshus)

”HAP er superinteressant og brugbart. Fedt at man får alt hvad man skal bruge ”med” for at kunne komme i gang efterfølgende. Jeg kan godt lide kvaliteten af uddannelsen, og det virker til at du ikke går på kompromis her. Undervisningen er kanon og jeg tænker at DU er meget afgørende i forhold til at inspirere og formidle, da man kan mærke at du brænder for det. Tak! ”

– Gitte (SUF Stranden)