Anbefalinger

Hvad siger de mange forældre, der har læst bogen “Forældre til hasryger”?

Læs udtalelserne – og erfaringerne – fra nogle af de forældre, som har læst og anvendt bogen.

Nedenstående udtalelser er af gode grunde anonymiseret – og er kun et lille udpluk af de mange tilbagemeldinger vi får. Bortset fra anonymiseringen er de gengivet i den formulering, som vi har modtaget dem.

Hashmisbrug hjælp afvænning

Din bog har i den grad hjulpet mig med at skifte fokus, så jeg ikke stresser unødigt og på den måde heller ikke stresser min søn. Han er nu selv begyndt at skrive hvor han er og hvornår han kommer hjem, så jeg ikke behøver at bekymrer mig om hvornår han kommer hjem.

Karina

Hashmisbrug hjælp afvænning

Vores søn har røget hash i lang tid uden vores kendskab. Stemningen i hjemmet er blevet dårligere og dårligere og dårligere uden at vi kunne finde ud af hvorfor.

Jeg købte din bog her i weekenden og er glad. Alt hvad der står i bogen om en misbruger kan vi nikke ja til. Vi havde jo ikke fået nogle gode råd inden og gik straks i gang med “at presse ham op i et hjørne” og tale negativ om hash. Vi kom ingen vegne. Nu her i weekenden har vi forsøgt at give ham ansvaret og vi er begyndt at anerkende og rose det vi vil have mere af og vi kan allerede mærke forskel i hans væremåde.

Lone


Hashmisbrug hjælp afvænning

Tak for din bog og dine meget rigtige konklusioner om at min 17årige søn er for gammel til at lade sig styre, men trænger til at forstå sig selv og blevet lyttet til med kærlighed og oprigtighed.

Anne


Hashmisbrug hjælp afvænning

2020 var året min verden faldt sammen da jeg opdagede min datter røg hash. Hun var kun 14 år. Nu bliver hun 16 år på søndag og er fuldstændig ude af det, og har været hash fri 1 år og 2 måneder. I dag har hun forsvaret en opgave i skolen (går i 9 klasse) hvor hun har valgt at skrive om hash og stoffer blandt unge og har modtaget karakteren 10 for indhold, arbejdsmoral og fremlægning. Ville blot fortælle dig om vores forsat positive udvikling vedrørende min datter.

Katja


Hashmisbrug hjælp afvænning

Jeg har modtaget din bog som jeg har læst og den er spot on. Den satte mig også lidt fri til at stole på at det er ok at slippe ansvaret for hashen og vise ham mere tillid. Jeg tror jeg tog tilløb til netop det i efteråret men samtidig så fejede jeg for meget for ham og jeg kan se at det har været med til at opretholde problemet. Så tak for den bog, for den er så konkret og lige til at gå til.

Claire


Hashmisbrug hjælp afvænning

For at gøre en lang historie kort kom han ud af sit hashmisbrug. Han tog for anden gang en kold tyrker. Og denne gang holdt han det. Det var i sommeren 2019. Og æren for det, var faktisk hans.  Jeg håber du hjælper rigtig mange. Jeg vil altid anbefale din bog hvis jeg kender nogen der kommer ud i de sammen problemer med en søn eller datter.

Kirsten

Hashmisbrug hjælp afvænning

Det er noget rystende at se vores historie beskrevet så præcist. Vi har jo gjort alt efter bedste overbevisning. Og ikke vidst bedre. Hver gang vi har tænkt, at han selv måtte tage ansvaret, så er vi alligevel blevet nervøse for følgerne. Jeg har et lille håb om, at det skal lykkes for ham. Men ved at det hurtigt kan vende. Min trøst i det hele er, at vi dog har en fin kontakt med ham. Jeg ved det er svært for ham pt så prøver snarest at snakke med ham om at møde dig.

Pernille


Hashmisbrug hjælp afvænning

Hurra jeg har endelig forstået dit budskab og metoden efter at have kæmpet imod min søn i 3 år. Jeg kan være mor og jeg kan sove og være glad. Min dag er nu fyldt med andet end bekymringer og hvor er det fantastisk skønt. Jeg kan aldrig vende tilbage til der hvor jeg kom fra. Det her er den eneste rigtige måde at se ham på, nemlig som den skønne fantastiske dreng, med alle hans styrker og kvaliteter.
Jeg er så taknemmelig over at have fundet det her “komphash.

Annette