Hvorfor vores relationer ikke fungerer

Efterhånden lægger vi mærke til, at vores måde at reagere på, er den samme på tværs af relationer. Hvorfor er det så svært at ændre?

Vi har alle et ”betinget selv” (tilpasning), skabt af de roller, vi lærte at spille i vores tidligste relationer – eller simpelthen – hvordan vi lærte at føle os trygge, værdsat og elsket som børn. Når vi spiller disse roller som voksne, forventer vi ubevidst, at andre opfylder vores behov og spiller deres rolle i vores barndoms genopførelser. Det er kun, når vi er vidne til vores tilpasning, at vi kan begynde at træffe nye valg, der bedre stemmer overens med det, vi virkelig ønsker og har brug for.

The walls that kept us save as children, are the walls the makes us prisoners as adults. — Alex Howard

Traumesamtaler er for alle, misbrug eller ej. Book en prøvetid.

Photo by Jan Canty on Unsplash