For hashrygeren

HAP Samtaleforløb

"Ryger du hash? Vi synes, at det er dit eget valg!

Du har temmelig sikkert gode grunde til at gøre det – ellers ville du gøre noget andet. Men måske er du blevet træt af at se, at det der skulle have været et fuld stop, blev til endnu en pause?


HAP-metoden sørger for at 3 ud 4 stopper helt med at ryge hash.

"Mine oplevelser under samtalerne beviste gang på gang, at alt hvad han "påstod", THC gør, og de mønstre man kommer i, var som taget ud af mit liv og uden undtagelser"

- Mikkel

 For forælderen

Forældrecoaching

Gennem et forældrecoaching forløb får I som forældre værktøjer til at genetablere en nærværende og konstruktiv dialog med jeres søn/datter - en dialog hvor I opnår en reel indflydelse på de valg, som han/hun træffer.


Når I starter et forældrecoaching forløb hos os, har I også mulighed for at komme i kontakt med os, når behovet for her-og-nu sparring opstår - og ikke kun i forbindelse med selve samtalerne. Via mail eller telefon kan I få svar på Jeres spørgsmål, når de dukker op.

”Jeg vil blot sende dig en hilsen og takke for gode råd og samtaler for ca. et år siden vedr. vores dreng. Han kom godt gennem sine problemer og er netop nu i dag blevet student!”.

- Jens

 For behandleren

Undervisning i HAP-metoden

Du arbejder professionelt med misbrugere og ved, hvor svært de kan have ved at lægge hashen på hylden. Med HAP-metoden lærer du simple og konkrete værktøjer som gør at 3 ud af 4 stopper deres misbrug helt.

”At arbejde med HAP giver mig et fælles sprog og derigennem en adgang til at arbejde med hashrygeren. Jeg oplever at den viden og tilgang der bringes i spil igennem HAP skaber en genkendelse hos de unge, der gør at de ofte bliver nysgerrige på at jeg måske kan hjælpe dem med nogle af de ting de bokser med at finde svar på. Dvs. helt konkret åbner HAP døren til arbejdet med de unge og er med til at give ejerskabet og dermed mulighed for forandring tilbage til de unge!

- Jesper Dahl

Copyright 2021 by Komphash.dk