Sidder du på børn og Unge området/Specialrådgivning?

Når der er udfordringer for en ung i en familie og bekymring for den unges udvikling og trivsel, handler det om at støtte forældrene optimalt.

Vi skal støtte forældrene

Forældrene skal støttes i hvordan de skal imødekomme den unges særlige behov (ofte grundet diagnoser, fx ADHD eller Oppositionel adfærdsforstyrrelse), samt hvordan de tackler og afhjælper de udfordringer den unge har.

Formålet med et forløb hos Komphash, er således at forældrene får konkrete råd og vejledning til hvordan de skal støtte den unges udvikling og trivsel. Bevilling efter §52.3.3 Forløbet er på 6 måneder og visiterende sagsbehandler modtager statusskriv efter 3 måneder, samt afsluttende statusskriv.

Denne indsats kan kombineres med individuelt forløb for den unge.

Pris kr. 3.000 pr. måned.

Tilbagemelding fra forælder efter forløb

”Igennem forløbet, er Jeg er blevet mere bevidst om at han selv er nødt til at tage ansvar. Dette har

været rigtig godt for specielt hans skolegang, hvor han i dag er startet op i en Erhvervsklasse.  

 

Jeg er blevet bevist om at vi herhjemme selv kan have et højt konflikt-niveau som ikke gavner ham og derfor er vi startet i parterapi. Mere bevist om hvor vigtigt det er at vi står sammen. 

 

Jeg formår at slappe lidt mere af når han ikke er hjemme, ved at erkende at jeg ikke vil kunne gøre en forskel ved at bekymre mig. Du sagde på et tidspunkt at han selv vælger sit liv og hvordan han lever. Og valg har naturlige konsekvenser. Så er blevet bedre til at sige til ham, at han selv vælger det, men nogle valg har konsekvenser”.  

– Pia