Kom til inspirationsformiddag

Kom til inspirationsformiddag med foredraget ”Teenager-forælder?? Få dit liv tilbage” – om det at være forælder til en teenager, der ryger hash.

Kan du se dig selv?

  • Er du teenager forælder, måske til en hashryger?
  • Savner du tid og overskud til dit eget liv?
  • Ønsker du at få ro i maven og blive fri for kontrol og konflikter?
  • Drømmer du om mere tid og overskud til dig selv, dit arbejde og det gode familieliv?

Tilmeld dig en fantastisk formiddag!

Du er også velkommen, selvom du bare er nysgerrig på, hvordan man kan takle situationer med hashrygende unge, privat eller professionelt.

Inspirationsformiddagen ”Teenager-forældre?? Få dit liv tilbage” er spækket med inspiration, information og værktøj, du kan tage med hjem og bruge med det samme.

Måske er du som så mange andre forældre også træt af at føle dig flov, magtesløs og utilstrækkelig og har fået nok af at leve med frygten for, at din søn eller datter lander i kriminalitet eller på andre og hårdere stoffer. Orker du ikke længere at skulle kontrollere ham/hende og gå i deres lommer, og føler du dig vred over, at han/hun snyder og lyver?

Tænker du: ”Jeg vil bare have min søn/datter og mit liv tilbage, som det var dengang, han/hun ikke røg.”? Så du slipper for, at alt drejer sig om ham/hende. Så du slipper for bekymringer om, hvor han/hun er, når han/hun ikke er hjemme, konflikter med din partner og konflikter med din søn/datter når han/hun endelig er hjemme?

Så er denne dag med garanti noget for dig!

Om foredragsholderne

Birgitte Elisabeth Schøler vil dele sin personlige historie om hendes søns misbrug, og hvordan han kom ud af det – samt dele det kommunikationsværktøj hun brugte i den tid, misbruget stod på.

Christopher Schmitz har mange års erfaring og ved præcis, hvordan du skal takle din søn/datter for at hjælpe ham/hende den rette vej. Christopher vil give dig masser af viden og konkrete værktøjer.

Tid og sted

24.03.18 kl. 10-13. Sted: Århus (nærmere adresse følger)
25.03.18 kl. 10-13. Sted: Roskilde (nærmere adresse følger)

Tilmeld dig ved at sende en mail til info@komphash.dk med dit navn, telefonnummer og mailadresse.
Pris: 150,- kr. pr. person.