Priser, indhold mv.

– hjælp til forældre

Dine muligheder

Der er flere muligheder og forløb. Vi tilbyder både behandling af hashmisbrugeren, coaching af forældre eller et kombineret forløb. Det hele afhænger af dit og dit barns behov.

Indhold:

Samtaleforløbet er 18 samtaler over 6 uger (den tid det tager for hashen (THC´en, det psykoaktive stof, der giver rusen og de kognitive konsekvenser) at forlade fedtvævet i kroppen og hjernen).

Forløbet består 3 ugentlige samtaler i Roskilde eller lokalt via af en af vores konsulenter, der hvor I bor. Samtalerne forsøger vi så godt som muligt at passe ind i din søns program.

Forløbet starter med en test, der viser det kognitive tab hashen har forårsaget. Testen danner baggrund for den kognitive (genop-)træning som samtalerne indeholder.

“Vinduet” på de 6 uger, er det optimale tidspunkt for genoptræningen, herunder at forstå hashens betydning, og dermed mindske risikoen for tilbagefald og blive hashfri på den lange bane.

Mod slutningen af forløbet, og inden vi slipper ham, gentages testen for at måle: 1) Effekt af træning og 2) Afgøre hvorvidt han er tilbage på fuld kognitiv kraft, hvor han kan håndtere hans hverdag og realisere de mål han har i livet.

Testresultatet er visuelt (søjler) og give et klart billede af henholdsvis tab ved hashrygning og gevinst ved ophør med hashrygningen.

Desuden byder samtalerne på enkle, konkrete og afprøvede strategier til at stoppe og holde sig hashfri, herunder hvordan han lettest muligt kommer igennem de forskellige faser (reaktioner) i forløbet.

Udover de 18 samtaler, er der to opfølgningssamtaler efter henholdsvis 3 og 12 måneder, da vi vil måles på hvorvidt det lykkes at etablere hashfrihed på den lange bane.

Vores “track-record” er pt. at vi hjælper 3 ud af 4 til at blive hashfri efter 6 uger og når vi tjekker ind igen efter 3 og 12 måneder. 

Pris:

Prisen for hele forløbet er kr. 30.000. Der kan betales i tre rater, henholdsvis:

1.     Rate kr. 10.000 inden 1. samtale

2.     Rate kr. 10.000 efter 6. samtale (på dagen)

3.     Rate kr. 10.000 efter 12. samtaler (på dagen)

Hvis forløbet afbrydes inden det er afsluttet, ophører faktureringen og evt. ubenyttede samtaler inden for seneste ratebetaling mistes og vil ikke blive tilbagebetalt, da der er disponeret over tiden i kalenderen og det med så kort varsel, ikke er muligt at erstatte med andre samtaler.

Indhold:

‘Forældrecoachingen løber over 6 måneder, hvor du har adgang til mig og min fulde opmærksomhed (derfor er der ofte venteliste) – eller en af de andre HAP-rådgivere.

Undervejs får du 4 samtaler á 1 time. Derudover har du mulighed for et ugentlig tjek-ind (15 min telefonsamtale), der skal sikre, at du hele tiden er på rette spor. Her kan du stiller spørgsmål generelt og få svar på her-og-nu udfordringer.

For at sikre at vi arbejder frem efter dine mål, vil du som forberedelse blive bedt om at udfylde nogle spørgsmål. Dine svar vil udgøre “målstregen” for vores forløb. Når vi nærmer os afslutningen, går vi tilbage til dine svar, og kigger på om vi kom i mål.

Da vi gerne vil måles på at strategien virker på den lange bane, får du oveni forløbet 2 opfølgende samtaler á 1 time, 3 og 12 måneder efter forløbet.

Du får bogen “Forælder til hashryger” med i forløbet.

Pris:

Christopher Schmitz:  3.000 kr. pr. måned

Andre HAP-radgivere: 1.500 kr. pr. måned.

Jeres søn vil reagere med abstinenssymptomer undervejs i behandlingen. Med Forældrecoaching får I indsigt i og viden om, hvad han går i gennem i behandlingen og hvad I kan forvente af reaktioner. Samtalerne byder på konkrete værktøjer, der gør jer i stand til at støtte ham bedst muligt undervejs.

Hvis i kombinerer jeres søns hashafvænning med et forældrecoaching forløb, får I de allerbedste chancer for at hjælpe jeres barn ud af misbruget.

Ring for pris på tl. 70 23 21 21

Det siger nogle af de forældre, vi har hjulpet

”Jeg vil sige dig mange tak for dit arbejde!! Helt vildt!! Du har været en fantastisk support og holdepunkt, når det har været ulideligt, magtesløst og mange flere ord, at være forældre til børn med hashmisbrug. Jeg har tæt kontakt med begge mine børn. Hun er ude af misbruget, har job og vil studere fra sommer. Jeg har fået min datter igen, og hun er sig selv. ”.

– Julie

”I den hårde opstart fase, hvor jeg følte mig magtesløs i forhold til min søns hashmisbrug, følte jeg især at coachingen var til stor hjælp – den var min livline.

Jeg fik konkrete redskaber, som jeg kunne bruge, når jeg stod i de mest håbløse situationer. Coachingen gav mig en vis indre ro, selvom jeg stod midt i kaos. Her efter forløbet føler jeg, at jeg for livstid har fået en kontakt (Komphash – Christopher), som jeg kan kontakte, hvis jeg igen skulle komme i en lignende situation.”

– Bente

” Hej

Vil blot fortælle at det stadig går rigtig godt med vores datter, hun er stadig fri for at ryge hash, og vi er nået der til hvor hun kan sige “den gang jeg røg hash, havde jeg det dårligt”. Vi er åbne omkring det, det samme er hun.

Jeg er taknemmelig for jeg fik kendskab til samt købte din bog.

Du gør et kæmpe stykke arbejde

– Katja