Her er dine muligheder som forælder

– Priser, indhold mv.

Dine muligheder

Der er flere muligheder og forløb. Vi tilbyder både behandling af hashmisbrugeren, coaching af forældre eller et kombineret forløb. Det hele afhænger af dit og din søns behov.

Indhold:

Forældrecoaching er et intensivt coaching-forløb, hvor du får vores fuld opmærksomhed i de 3 måneder, det i gennemsnit tager at vinde din søn tilbage fra hashen.

I de 3 måneder vil du hele tiden have en uddannet konsulent, som følger dig i processen og hjælper og guider med målrettede råd og vejledning.

Det betyder, at du ikke selv skal finde ud af, hvordan du får værktøjerne til at virke i relationen til din søn. Vi er med hele vejen og giver dig værktøjerne i hånden på en måde, så de virker med det samme. Derudover har du en livline undervejs, så du også kan få hjælp til problemer, der opstår her-og-nu.

Du kan selv vælge, hvem du vil have ved din side. Som udgangspunkt får du en af vores dygtige certificerede konsulenter. Du kan også vælge Christopher, som er grundlæggeren af Komphash, ophavsmand til HAP-metoden og forfatter til bogen ”Forælder til hashryger”. Da der er stor efterspørgsel efter Christopher, er der desværre ventetid. Kontakt os, hvis du vil høre, hvornår Christopher har ledige tider igen.

Forældrecoaching indeholder:

  • Fuld adgang til din tilknyttede konsulent i 3 måneder med min. 1 ugentlig tjek-ind over telefonen.
  • 4-6 fysiske eller online 1:1 samtaler med konsulenten.
  • E-mail og SMS-kontakt efter behov:  Opstår der pludselige udfordringer udenfor de fastsatte møder og ugentlige tjek-ind, har du mulighed for at kontakte os både pr. e-mail og SMS.
  • Adgang til lukket facebookgruppe.
  • Adgang til videoer, e-bøger og artikler.
  • Bogen ”Forælder til en hashryger”
  • 2 opfølgende samtaler efter endt forløb. Da vi gerne vil måles på at strategien virker på den lange bane, får du 2 opfølgende samtaler á 1 time, 3 og 12 måneder efter afsluttet forløb.

For at sikre at vi arbejder frem efter dine mål, vil du som forberedelse blive bedt om at svare på en række spørgsmål. Dine svar vil udgøre “målstregen” for vores forløb. Når vi nærmer os afslutningen, går vi tilbage til dine svar, og kigger på om vi kom i mål.

Pris:

Christopher: 16.000 kr. pr. måned

Andre HAP- konsulenter: 8.000 kr. pr måned.

Hvis jeres søn gerne selv vil stoppe, og I vil være sikre på, at I bruger jeres kræfter bedst muligt og støtter ham optimalt, har I mulighed for at kombinere et behandlingsforløb til jeres søn, med Forældrecoaching.

Jeres søn vil reagere med abstinenssymptomer undervejs i behandlingen. Med Forældrecoaching får I indsigt i og viden om, hvad han går igennem i behandlingen, og hvad I kan forvente af reaktioner. Samtalerne byder på konkrete værktøjer, der gør jer i stand til at støtte ham bedst muligt undervejs.

Hvis I kombinerer jeres søns hashafvænning med et Forældrecoaching-forløb, får I de allerbedste chancer for at hjælpe jeres søn ud af misbruget.

Ring for pris på tlf. 70 23 21 21

Det siger nogle af de forældre, vi har hjulpet

”Jeg vil sige dig mange tak for dit arbejde!! Helt vildt!! Du har været en fantastisk support og holdepunkt, når det har været ulideligt, magtesløst og mange flere ord, at være forældre til børn med hashmisbrug. Jeg har tæt kontakt med begge mine børn. Hun er ude af misbruget, har job og vil studere fra sommer. Jeg har fået min datter igen, og hun er sig selv. ”.

– Julie

”I den hårde opstart fase, hvor jeg følte mig magtesløs i forhold til min søns hashmisbrug, følte jeg især at coachingen var til stor hjælp – den var min livline.

Jeg fik konkrete redskaber, som jeg kunne bruge, når jeg stod i de mest håbløse situationer. Coachingen gav mig en vis indre ro, selvom jeg stod midt i kaos. Her efter forløbet føler jeg, at jeg for livstid har fået en kontakt (Komphash – Christopher), som jeg kan kontakte, hvis jeg igen skulle komme i en lignende situation.”

– Bente

” Hej

Vil blot fortælle at det stadig går rigtig godt med vores datter, hun er stadig fri for at ryge hash, og vi er nået der til hvor hun kan sige “den gang jeg røg hash, havde jeg det dårligt”. Vi er åbne omkring det, det samme er hun.

Jeg er taknemmelig for jeg fik kendskab til samt købte din bog.

Du gør et kæmpe stykke arbejde

– Katja