Hashmisbrug

– hjælp til forældre til en hashryger

Ved at udfylde formularen accepterer du samtidig, at du efterfølgende bl.a. vil modtage nyhedsmails fra Komphash. Du kan til hver en tid afmelde dig listen via et link i footeren på alle vores mails, eller ved at skrive til info@komphash.dk  Vi behandler dine data med respekt. Se vores privatlivs – og cookiepolitik her på hjemmesiden.

Til dig der er forælder til en hashryger

Er du forælder til en hashryger, og løber du konstant panden mod en mur, når du forsøger at tale med din søn?

Du er helt sikkert bekymret for din søns fremtid, og vil bare gerne hjælpe, men ofte bliver din hjælp misforstået – og virker i mange tilfælde modsat.
I kommer længere fra hinanden og hashrygningen øges.

Der ER hjælp at hente. Der ER en vej ud af hashmisbruget for din søn.

Det er ikke noget quick-fix. Det er hårdt arbejde. Men 3 ud af 4 af de unge hashmisbrugere, der bliver coachet med vores metode bliver stoffrie.

Vejen går enten via din søn eller via dig som forælder

Link to: Priser, indhold mv.

Din søn vil selv gerne stoppe.

Vejen går gennem ham.

Hvad kan du selv gøre?

Hent vores gratis guide til den konstruktive dialog.
Gudien indeholder bl.a. svar på, hvordan du når ind til din søn og undgår at hashen ødelægger hans fremtid.

viden om hashmisbrug

Søg viden om unge og misbrug, så du lærer at forstå mekanismerne.
Du kan bla. finde nyttig viden her på hjemmesiden i form a bøger, artikler, webinarer, podcast.

Hashmisbrug hjælp afvænning

Book en indledende samtale med en af vores konsulenter, for at afklare hvad du selv kan gøre og hvordan vi kan hjælpe dig, som forælder, eller din søn. Eller jer alle sammen.

Få et rådgivningsforløb, hvor vi er med jer hele vejen, og støtter jer ekstra på de kritiske tidspunkter i processen.
Et krævende forløb, der kan bringe jer i mål.

Er du i tvivl?

Skriv eller ring til en af vores dygtige konsulenter. De er alle certificerede i HAP-metoden. Og bliver løbende superviseret Det er din sikkerhed for høj faglighed.

Christopher Schmitz

Hvem er vi?

Danmarks førende ekspert i hashmisbrug

Jeg hedder Christopher Schmitz og har arbejdet med hashmisbrug i 20 år.
Det er ikke for alle at ryge hash. I det øjeblik du tager det første sug, træder du ud på en glat bakke. Nogle ender i bunden af den bakke.
Der sidder jeg og griber dem…
Jeg ville ønske at jeg kunne gribe dem før. Eller fortælle dem, at de aldrig skulle være startet. For hashrygning kan have store konsekvenser for et menneskes liv.
Men ofte ser du først signalerne, når det er ved at være for sent.

Hos komphash har vi forfinet vores behandlingsmetode, så vi i dag kan hjælpe 3 ud af 4.
Alligevel arbejder jeg hver dag på at forbedre den succesrate og uddanne flere behandlere, fordi jeg ved, hvor mange der stadig har brug for hjælp.

LÆS mere om Christopher her

Det siger nogle af de forældre, vi har hjulpet

”I den hårde opstart fase, hvor jeg følte mig magtesløs i forhold til min søns hashmisbrug, følte jeg især at coachingen var til stor hjælp – den var min livline.

Jeg fik konkrete redskaber, som jeg kunne bruge, når jeg stod i de mest håbløse situationer. Coachingen gav mig en vis indre ro, selvom jeg stod midt i kaos. Her efter forløbet føler jeg, at jeg for livstid har fået en kontakt (Komphash – Christopher), som jeg kan kontakte, hvis jeg igen skulle komme i en lignende situation.”

– Bente

”Jeg vil sige dig mange tak for dit arbejde!! Helt vildt!! Du har været en fantastisk support og holdepunkt, når det har været ulideligt, magtesløst og mange flere ord, at være forældre til børn med hashmisbrug. Jeg har tæt kontakt med begge mine børn. Hun er ude af misbruget, har job og vil studere fra sommer. Jeg har fået min datter igen, og hun er sig selv. ”.

– Julie

” Hej

Vil blot fortælle at det stadig går rigtig godt med vores datter, hun er stadig fri for at ryge hash, og vi er nået der til hvor hun kan sige “den gang jeg røg hash, havde jeg det dårligt”. Vi er åbne omkring det, det samme er hun.

Jeg er taknemmelig for jeg fik kendskab til samt købte din bog.

Du gør et kæmpe stykke arbejde

– Katja