Landsdækkende netværk af HAP-konsulenter

Komphash har et netværk af HAP-konsulenter, som dækker det meste af landet. Alle vores HAP-konsulenter er uddannet i HAP-metoden, flere er desuden certificeret HAP-behandlere gennem DCB – Danske Canabis Behandlere.

Som HAP-konsulenter opfylder de gældende vedligeholdelseskrav og modtager løbende supervision på alle behandlingsopgaver. Deres godkendelse er din garanti for, at de hele tiden er opdateret på den nyeste viden og at de arbejder efter best practice gennem datadrevet behandling.

På listen herunder kan du altid se hvem der er godkendt til at gennemføre HAP-behandling i Danmark.

Christopher Schmitz

Grundlægger, underviser, rådgiver, konsulent, behandler, forfatter, oplægsholder, paneldeltager mv.

Godkendte HAP-konsulenter

Hvis du er i tvivl om, hvem du skal kontakte, så skriv eller ring til hovedkontoret, så hjælper vi dig.

Susanne Holmfjeld

Vejle, Fredericia, Kolding, Horsens og Århus.

Mille Bæk

Ishøj, Greve, Solrød og Køge

Lotte Hagen

Syd- og Sønderjylland

Henrijette Fischer

Sæby

Du er god … Jeg er god… Sammen er vi bedst.

Har du mod på at vi sammen undersøger hvor meget hash fylder i dit liv?

Jeg møder dig der hvor du er… med empati og forståelse og uden fordomme.

Mine ungdomsår gik med at ryge hash og jeg ønsker at gøre en forskel og vise dig vejen til en anden måde at håndtere din evt. smerte på.

Henter og bringer dig gerne

Jeg tager samtaler i Vejle, Fredericia, Kolding, Horsens og Århus –  hos dig, walk and talk, online eller på mit kontor.

Kære dig… som går og tænker: ”Hvordan når jeg længere end pauserne?”.

Jeg hedder Mille – nogle kalder mig ”Hende med de 10 procent ekstra”, hende med viljen til at ville andre.

Jeg er uddannet HAP-konsulent og har igennem mange år arbejdet med både unge og voksne, der eksperimenterer eller har et forbrug af hash og hvor det påvirker deres hverdag i en negativ retning.

Hvis det har fyldt for meget og for længe, så kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale. Jeg glæder mig til at møde dig.

Jeg tager samtaler i Ishøj, Greve, Solrød og Køge.

Vil du gerne stoppe med at ryge hash og forandre dit liv og din hverdag?

Er det indtil videre kun blevet til pauser?

Jeg hedder Lotte Hagen og er uddannet HAP-konsulent og har de seneste 20 år arbejdet med unge, der eksperimenterer eller har et forbrug af hash, som påvirker hverdagen i en negativ retning.

Har du røget for længe og har det for mange konsekvenser for dig eller dine nærmeste? Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale om muligheden for at blive støttet til et fuldt stop.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Jeg tager samtaler i Syd- og Sønderjylland.

Hvis du har lyst til at blive klogere på din trang og lyst til hashrygning, vil jeg gerne tilbyde dig et samarbejde omkring dette.
Min baggrund for at kunne støtte og vejlede dig væk fra hashen, hvis det er dit ønske, er at jeg i 15 år har arbejde på døgninstitution med unge mennesker, med store udfordringer i livet, hvor b.la. hashen har fyldt meget. De seneste mange år, har jeg arbejdet som dissideret Rusmiddelbehandler, med unge såvel som voksne.

I et forløb hos mig, ønsker jeg at skabe et rum, hvor du føler dig mødt med respekt og tillid, og føler dig set som det menneske du er. Det skal give mening for dig at komme til samtalerne, derfor vil forløbet blive planlagt efter netop dit behov, med udgangspunkt i HAP metoden.
Samtaler udenfor klinik aftales individuelt.

Jeg tager samtaler på min klinik i Sæby og online.

Lasse Rasmussen

Lyngby og Roskilde

Nanna Valet Randrup

Frederikssund – Nordsjælland

Bjørn Due

Midt og Vestjylland. Østjylland efter aftale.

Phillip Bidstrup

Næstved, Vordingborg, Ringsted, Køge, Faxe og evt. Roskilde.

Jeg har i en årrække arbejdet med misbrug og har fundet HAP-metoden yderst effektiv til på en rolig og respektfuld måde, at nå ind til det det handler om. Jeg arbejder med at skabe viden og forståelse, i stedet for en løftet pegefinger og tvang.

HAP-metoden er et rigtig godt værktøj til at hjælpe dig til at forstå dit forbrug og grundene til de oplevelser og opfattelser du har og hvorfor du har forbruget.

Jeg gør meget ud af at have et trygt rum, hvor du føler dig forstået, respekteret og hvor du ikke har følelse af at være i en udsat position. Jeg stræber efter at skabe den forandring du ønsker.

Jeg tager samtaler i Lyngby og Roskilde.

Oplever du at rygestoppet blot bliver endnu en pause?
Vil du være en bedre partner, forælder, kollega?
Vil du have hjælp til at komme ud af det der fastholder dig i et mønster der påvirker dit liv i uddannelse, på jobbet, i parforholdet, i forholdet til dine børn?
og leder du efter en langtidsholdbar løsning?
Jeg har den og jeg er klar.
Igennem 6 uger arbejder vi målrettet om lige præcis det, der udfordrer dig ved hjælp af en gennemtestet metode.
Kontakt mig for en uforpligtende samtale og sammen finder vi vejen ud.

Jeg hedder Nanna Valet Randrup. Jeg er uddannet pædagog og HAP-konsulent og arbejder til dagligt med socialt udsatte børn, unge og familier. Jeg har mange års erfaring med unge der ryger hash og deres forældre.

Hvis du som forældre til en hashryger oplever at dialogen er kørt af sporet og tilliden er væk så giver jeg dig mulighed for at få et forældrecoachingforløb hos mig. I vil få konkrete værktøjer til at genetablere en konstruktiv dialog.

Jeg afholder samtaler i Slangerup, alternativt over Skype eller Zoom.

jeg tager gerne imod dig der kommer fra Nordsjælland og vi finder en løsning der passer.

Min opgave er at hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv. Dette opnås ikke ved, at jeg fortæller dig, hvad du skal gøre, men ved at vi gør opdagelserne sammen. Hos mig finder du ikke en løftet pegefinger, men støtte og forhåbentlig tillid.

STÅR DU VED EN MILEPÆL I DIT LIV OG ØNSKER EN FORANDRING? Så er jeg parat til at går ved din side til du når dit mål.

Jeg støtter dig til at kortlægge og forberede dig på rejsen til en tilværelse uden cannabis.

Igennem en bred erfaring inden for det pædagogiske felt, har jeg skabt forståelse og erfaring om menneskers forskellighed. Med HAP-metoden i hånden, kan jeg støtte dig helt frem til dit endemål.

Som person går jeg op i at skabe ro, stabilitet og forberede mig bedst muligt til at støtte dig.

Stina Hacke

Midt- og Vestsjælland

Nikolaj Falcke Schierning

Lyngby, Gentofte, Holte, Gladsaxe

Du er chefen i dit eget liv og ved hvad du har brug for og hvad der virker bedst for dig.

Jeg hjælper dig med at undersøge, hvordan hashen påvirker dit liv pt og med at finde vejen ud af misbruget.

Jeg kender forhindringerne og ved hvornår de opstår. Sammen finder vi de strategier, der passer til lige præcis dig, og som hjælper dig igennem forløbet.

Jeg har arbejdet fuld tid med rusmiddel problematikker de sidste 20 år. Jeg er af den klare overbevisning, at relationen er det primære for at skabe en alliance i tryghed, hvor forandring så er muligt.

Derfor er jeg meget optaget af at behandlingsforløbet opleves trygt, motiverende, spændende og meningsfuldt.

HAP metoden er særlig effektivt til at skabe fælles viden med afsæt til forandring, ud fra den nyeste forskning, i et sprog der er konkret og enkelt.