Gratis guide

Læs denne gratis forælderguide. Den hjælper dig med at forstå, hvad der sker – og den fortæller dig samtidig, hvad du skal gøre.

De fleste forældre til hashrygere løber panden mod en mur. Mens de få, som opnår en konstruktiv dialog, får reel indflydelse på deres søns valg om hashrygningen… Lær at mestre de relationsskabende strategier og den inkluderende dialog.

I denne guide forklarer jeg dig, hvad det er hashen gør ved din søn, og hvad du kan gøre for at nå ind til ham. Den strategi, som jeg forklarer i guiden, har hjulpet forældre over hele Skandinavien i præcis samme situation som dig.

Med denne strategi har vi været i stand til at hjælpe 3 ud af 4 til at blive hashfri. Du kan også lære at bruge strategien.

Metoden og de skridt der bliver beskrevet i guiden, er udviklet på baggrund af erfaringer med hashrygere i alle aldre, både hjemme- og udeboende.

”Til jer der tvivler – GØR DET! Jeg/vi fik SÅ meget brugbart med, og står faktisk med en hashfri søn i dag”.

“ Vi har igennem forløbet fået en anden forståelse for vores situation, og er i en proces, hvor vi arbejder med at fast-holde og udbygge en anden måde at anskue tingene på. Det er svært, men det giver mening – og vi kan se en effekt, når de små skridt lykkedes“.

“Hvis ikke vi havde fulgt rådene, var vi blevet ved med at prøve at overtale Nicolaj til at kontakte misbrugscenteret og få professionel hjælp og måske komme i døgnbehandling. Jeg havde også prøvet at være hans psykolog, når vi gik ture, men selv om han viste mig tillid og snakkede om hans misbrug, hjalp det ikke. Det gjorde
rådene derimod”.

”Jeg ville have ønsket, at jeg havde kendt til din metode inden vi konfronterede vores søn med hans hashmisbrug. Så havde vi nok grebet det helt anderledes an. Metoden gør det tydeligt, hvilke ting der er allervigtigst, og i hvilken rækkefølge de enkelte skridt skal iværksættes”.

Det kan du forvente at læse om i “Forælderguiden til en hashryger”

  • Svar på hvorfor det hele starter med  – og afhænger af – dig.

  • Nøglen til dialog, så du kan hjælpe og støtte din søn – i stedet for at skubbe ham væk.

  • 9 ting du skal vide, for at du kan hjælpe din søn med at stoppe hashrygningen.

  • 3 helt konkrete skridt du kan tage, for at få din søn tilbage – og svaret på hvordan du ved, at du har gjort det rigtigt.