Foredrag

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]

Foredrag

Vi tilbyder forskellige typer af foredrag om hash og hashmisbrug til skoler. Ens for vores foredrag om hash og hashmisbrug er, at der er tale om dialogforedrag, der inddrager og engagerer publikum.

Foredrag for elever: Myter og misforståelser om hash

Hver fjerde dreng i 9. klasse har prøvet at ryge hash!

“Hash er en naturlig, uskadelig plante”, og “hash er ikke farligere end alkohol”…. dette er blot et par af de misforståelser, som mange unge har om hashrygning, og som dette dialogforedrag belyser med udgangspunkt i evidens, leveret på en let og tilgængelig måde.

Herudover vil foredraget komme ind på de kort- og langsigtede problemer, der er forbundet med hashrygning, herunder risikoen for hashpsykoser og skizofreni.

 

Andre typer af foredrag om hash

Vi tilbyder også andre former for foredrag om hash og hashmisbrug, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne – eller hvis du har konkrete ønsker til et foredrag omhandlende hash og hashmisbrug.

Kontakt os

Ønsker at du at booke et foredrag, eller ønsker du at høre mere om de forskellige foredrag om hash eller hashmisbrug, så kontakt os på tlf. 70 23 21 21 eller på info@komphash.dk.

Jeg har haft Christopher Schmitz fra Komphash ude og holde en workshop for vores elever.

Han er bare rigtig god til at fortælle eleverne om hash og dets skadevirkninger – på en måde, så de unge kan være i det

Mette Sanggard Schultz, Forstander
– Midtfyns Efterskole