Din gratis Guide afslører...

Hvordan du når ind til dit barn og undgår at hashen ødelægger hans fremtid

De fleste forældre til hashrygere løber panden mod en mur. De få som opnår en konstruktiv dialog og får reel indflydelse på hans/hendes valg om hashrygningen... lærer at mestre de syv relationskabende strategier, som jeg afdækker i denne GRATIS Guide. Begynd at bruge de konkrete værktøjer, der har hjulpet forældre over hele Skandinavien i præcis samme situation

Anbefalet metode i norden

Opdagelser du vil gøre i din gratis Guide

  • Oversigt over de typiske barrierer hos forældre der blokere for en en forandring.
  • Sådan kommer du i gang. Skridt for skridt hvad du som forælder skal gøre for at komme i gang med det der virker. 
  • Sådan får du genopbygget tilliden. Få konkrete værktøjer til at genopbygge den altafgørende tillid.
  • Sådan lærer du ham/hende at tage ansvar og gode beslutninger.  

"Vi føler at han fortæller mere om sine tanker/beslutninger, vi tilbringer mere tid sammen med ham og vores kommunikation flyder lettere og er ikke så "kunstig" som før. Vi har fået nogle gode værktøjer som vi kan bruge i samværet med vores søn - og de virker!"

Annette

Hvem er Chrisopher Schmitz....


Siden 2004 har Christopher hjulpet mange ud af hashmisbrug. I 2013 blev hans bog “Forælder til hashryger” udgivet. Bogen er siden er oversat til 3 sprog.


I Netværk af Danske Cannabis Behandlere arbejder man for at løfte behandlingskompetencen, når det gælder afvikling af hashmisbrug. Det foregår konkret gennem HAP-Grunduddannelsen og Certificeret HAP-behandler, hvor Christopher er underviser. Over 250 er uddannet til dato. 


Christopher har over mange år arbejdet med HAP-metoden og har udviklet en skabelon for hvordan andre kan nå de samme ekspert-resultater som ham, hvor 3 ud af 4 er hashfrie efter behandling.

Download din gratis guide inden siden bliver taget ned

Denne GRATIS guide aflører konkrete expert strategier, som Christopher bruger til at gøre 3 ud af 4 hashfrie

Copyright 2022 by Komphash.dk