Din gratis Guide afslører...

Hvordan du når ind til dit barn og undgår at hashen ødelægger hans fremtid

De fleste forældre til hashrygere løber panden mod en mur. De få som opnår en konstruktiv dialog og får reel indflydelse på barnets valg om hashrygningen... lærer at mestre de syv relationskabende strategier, som jeg afdækker i denne GRATIS Guide. Begynd at bruge de konkrete værktøjer, der har hjulpet forældre over hele Skandinavien i præcis samme situation

Anbefalet metode i norden

Opdagelser du vil gøre i din gratis Guide

  • ”Hvor går det galt” Godt begyndt er halvt fuldendt, siger man. Starten på dine samtale er afgørende for om behandlingen lykkes.
  • ”Hvad det kræver” En øget succsesrate kommer ikke af sig selv. Uden en testet opskrift, vil du aldrig nå ekspert-niveau.
  • ”Hvordan du kommer på sporet” Der er ét spørgsmål du skal stille dig selv og ét skridt du skal tage for at komme i gang.
  • ”Gør som eksperterne” Den opskrift du skal bruge, er ikke skjult. Lad mig vise dig hvor du finder den.

"HAP giver utrolig meget mening i mit arbejde med unge hashmisbrugere. 
Jeg vil klart anbefale andre at få denne metode integreret i praksis."

Rikke Barsdal - Blå Kors

Hvem er Chrisopher Schmitz....


Siden 2004 har Christopher hjulpet mange ud af hashmisbrug. I 2013 blev hans bog “Forælder til hashryger” udgivet. Bogen er siden er oversat til 3 sprog.


I Netværk af Danske Cannabis Behandlere arbejder man for at løfte behandlingskompetencen, når det gælder afvikling af hashmisbrug. Det foregår konkret gennem HAP-Grunduddannelsen og Certificeret HAP-behandler, hvor Christopher er underviser. Over 250 er uddannet til dato. 


Christopher har over mange år arbejdet med HAP-metoden og har udviklet en skabelon for hvordan andre kan nå de samme ekspert-resultater som ham, hvor 3 ud af 4 er hashfrie efter behandling.

Download din gratis guide inden siden bliver taget ned

Denne GRATIS guide aflører konkrete expert strategier, som Christopher bruger til at gøre 3 ud af 4 hashfrie

Copyright 2019 by Komphash.dk