For hashrygeren

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]

For hashrygeren

“Ryger du hash? Vi synes, at det er dit eget valg!

Du har temmelig sikkert gode grunde til at gøre det – ellers ville du gøre noget andet. Men måske er du blevet træt af at se, at det der skulle have været et fuld stop, blev til endnu en pause?

Føler du dig kun normal, når du ryger – og unormal når du ikke gør? Føler du, at du har skubbet kammerater væk, og at du undgår du familie? Har du skuffet dem, der betyder noget i dit liv, og frygter du at stå alene tilbage?

Måske er det tid til at gøre noget andet

Det er vanskeligt at stoppe med at ryge hash. Hvor går man hen med et problem, men ikke føler sig forstået?

“Det vigtigste har været at have en udefra, der ved, hvad det handler om og kan sætte sig ind i mit sted med det samme og ikke dømmer én.” – Anders

Vi har specialiseret os i at hjælpe hashrygeren ud af sit hashmisbrug. Det gør vi ved at arbejde ud fra en særlig udviklet metode, der effektivt sikrer et fuld stop.

Vi ved præcis, hvad der sker under afgiftning og kan dag for dag sige, hvad hashrygeren skal forberede sig på. Det giver ro og tid til at forberede en strategi, der gør det muligt at komme helt ud af et hashmisbrug og fungere optimalt igen. Undervejs har vi nemlig fokus på at genoptræne den tabte kognition (altså din måde at tænke og løse problemer på). Vi laver en test i starten, der viser dig, hvordan din kognition er blevet belastet, og igen mod slutningen, så du får et synligt bevis for din kognitive forbedring.

At kunne snakke de ting igennem som jeg har gået og tænkt over. Der er løbende nye problemer fra uge til uge i mit hashstop, som jeg har fået svar på.” – Rasmus

Pris for et samtaleforløb

Et samtaleforløb består af 20 samtaler a en times varighed, hvoraf de to af samtalerne er opfølgningssamtaler efter henholdsvis 3 og 12 måneder. Den samlede pris for hele forløbet er 30.000 kr.

Men jeg har ikke råd!

Du er nødt til at have fokus på, at der er en anden slags OMKOSTNING…

OMKOSTNINGEN ved ikke at have det liv, du ønsker NU…. Personligt, i dine relationer… hvad er OMKOSTNINGEN ved at VENTE på at blive den bedste version af dig selv på hver af de områder… når du VED, hvad OMKOSTNINGEN ved at vente er, så er prisen for forandring næsten uden betydning.

Overvej hvor mange penge du bruger på hash. Når du stopper, har du råd til at betale for samtalerne.

Vi starter samtaleforløb samme dag, du stopper, og følger dig helt frem til der er gået 6 uger, og THC’en er helt ude af kroppen, og forandringen er sket.

Kontakt os

Når du er klar, så tag kontakt. Næste skridt vil være en samtale, hvor du vil se, hvorfor det overhovedet betyder noget, at du forandrer dig NU. Ring til os på tlf. 70 23 21 21 eller send os en besked ved at udfylde formularen her.

“Mine oplevelser under samtalerne beviste gang på gang, at alt hvad han “påstod”, THC gør, og de mønstre man kommer i, var som taget ud af mit liv og uden undtagelser”

– Mikkel