For forældre

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]

For forældre

Ryger din søn eller datter hash, og er I nået til et punkt, hvor I tænker: “Hvordan endte vi her?” Føler I Jer magtesløse og utilstrækkelige, så er hjælpen her.

Komphash tilbyder forældrecoaching i form af individuelle samtaler til forældre (par eller enkelte) med henblik på at afvikle hashmisbruget hos den unge.

Forældrecoaching

Gennem et forældrecoaching forløb får I som forældre værktøjer til at genetablere en nærværende og konstruktiv dialog med Jeres søn/datter – en dialog hvor I opnår en reel indflydelse på de valg, som han/hun træffer.

Inden du kommer til den første samtale i forbindelse med forældrecoaching, får du fire spørgsmål via din mail. De svar, du giver, bliver vores mål for samtalerne. Erfaringen er, at fire samtaler er tilstrækkelige. Herefter evaluerer vi sammen dit udbytte ud fra de mål, du satte dig.

Pris for et samtaleforløb

Et samtaleforløb for forældre består af 4 samtaler a en times varighed (den første samtale er dog af 1½ timers varighed) samt løbende sparring og rådgivning via mail eller telefon mellem samtalerne. Den samlede pris for hele forløbet er 7.750 kr.

Hjælp din søn eller datter til at blive hashfri i dag ved at kontakte os og hør om, hvordan du kommer i gang med forældrecoaching nu. Ring til os på tlf. 70 23 21 21 eller send os en besked ved at udfylde formularen her.

Hvad får I?

Her er, hvad der venter på den anden side af dit opkald eller besked i dag:

  • Du får styr på din rolle i relationen…
  • Du finder ud af, hvordan du bedst kan omsætte dine kræfter gennem konkrete anvisninger
  • Du får nødvendig viden om hashens indflydelse på hjernen, og hvad det betyder for din tilgang
  • Du finder ud af præcis, hvad du skal gøre for, at metoden virker – og hvad du ikke skal gøre!
  • Du får et værktøj til at registrere dine fremskridt og dermed blive bevidst om, hvad der virker af det, du gør
  • Du får indsigt i de gode praksis-erfaringer…
  • Du får indblik i hvad virker-erfaringer fra andre forældre
  • Du får en indsigtsfuld viden, der skaber grundlaget for den ønskede forandring
  • Du får konkrete anvisninger på, hvordan du effektivt bygger videre på de erfaringer, du gør dig undervejs

24/7 service: Vi er der, når I har brug for os

Når I starter et forældrecoaching forløb hos os, har I også mulighed for at komme i kontakt med os, når behovet for sparring opstår – og ikke kun i forbindelse med selve samtalerne. Via mail eller telefon kan I få svar på Jeres spørgsmål, når de dukker op.

Forælder til hashryger – med konkrete hvad-virker-erfaringer

Bogen “Forælder til hashryger” beskriver, hvordan andre forældre, der har stået i samme situation som Jer, gennem testede og effektive værktøjer er lykkes med at få ham/hende til at stoppe med at ryge hash.

Med bogen får du overblikket tilbage og en trin-for-trin guide til, hvordan du hjælper din søn/datter ud af hashmisbruget. Bogen henvender sig både til dig, der er forælder til unge og til unge voksne, og hvad enten din søn/datter er hjemme- eller udeboende.

Kan jeg nøjes med bogen?

Mange forældre har klaret sig med bogen uden samtaler.
Det, bogen dog ikke kan, er, at give feedback på dine erfaringer og hjælpe dig til at justere din indsats, så den bliver så effektiv som mulig.

Hvis du er i tvivl, så start med bogen. Vi er lige her, hvis du får brug for os.

Forælder til hashryger er skrevet af Christopher Schmitz, der ejer og driver Komphash. Efter bare 14 dage kom Forælder til hashryger ind på 10. pladsen på Bestsellerlisten hos Arnold Busck, og fjerde oplag er allerede blevet trykt. Bogen er oversat til tre sprog.

Spring det over, der ikke virker, og kom i gang med det, der gør. Bestil bogen i dag. Du kan bestille bogen som e-bog til 75 kr, eller du kan bestille en almindelig bog til 249 kr (ekskl. moms og porto på 38 kr).

Udfyld nedenstående formular for at bestille bogen Forælder Til Hashryger.

I forbindelse med bestillingen af bogen accepterer du at blive skrevet op på vores nyhedsbrevsliste. Nyhedsbrevet er gratis, og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet. Se i øvrigt siden “Handelsbetingelser” for reglerne omkring behandling af data.

[contact-form-7 id=”266″ title=”For forældre bogen”] 

“Coachingforløbet har givet mig klarhed over, hvordan man kan tackle en søn, der ryger hash, og hvilke mekanismer der rører sig i den unge, og vist mig at man kan ændre noget ved at ændre sig selv og lægge ansvaret over på de unge.”

– Michael

“…..havde jeg dog bare haft den for et år siden, da det hele begyndte at gå skævt hos os. Man skulle tro at det var lige netop vores situation du beskrev…….”

– Rikke

”Jeg vil blot sende dig en hilsen og takke for gode råd og samtaler for ca. et år siden vedr. vores dreng. Han kom godt gennem sine problemer og er netop nu i dag blevet student!”.

– Jens

”Trak vejret dybt da jeg fandt bogen i min postkasse for kort tid siden. Sidder stadig med jakken på og læser. Kiggede som det første i indledningen og slog op under ” krav eller forhandling” og ”han vil flytte”, og tårerne vælter mildest talt ned af mine kinder. Puha så rammende, næsten som at få en god ven på besøg. Spændt på at læse resten!”

– Mette

 

 

 

Forælder til hashryger