FIT supervision

FIT supervision er til behandlere, der vil forbedre sig og dokumentere den forskel, de gør.


Hvordan ved du, om du er hashrygeren til hjælp?

Vidste du at 50 procent forlader behandlingen, inden behandlingsmålet er opnået?

Som behandler vil du gerne have, at alle når behandlingsmålet. Du ønsker, at de er engageret hele vejen, og at din måde at arbejde på faktisk hjælper dem.

Mange behandlere tænker, at den bedste prædiktor for et positivt udbytte af behandlingen er kvaliteten af relationen mellem behandleren og klienten. Det er faktisk kvaliteten af relationen mellem behandleren og klienten, som klienten opfatter den.


Hvad er FIT eller Feedback Informed Treatment?

Scott Miller har udviklet et enkelt sæt af spørgsmål, der ved hver samtale giver dig klientens opfattelse af behandlingen og den terapeutiske relation. Spørgsmålene besvares via en Likert skala (måler styrken af holdninger til et udsagn). Det giver dig en øjeblikkelig feedback, som du kan omsætte i samtalen.

Det gælder ikke om at få topscore men om - fra samtale til samtale - at kunne evaluere og dermed forbedre Jeres arbejde sammen.

Vidste du, at du efter kun 50 face-to-face timer med klienter når et plateau, hvorfra du ikke længere forbedrer dig som behandler?

Med mindre du gør noget for at blive bedre…

  • FIT giver borgeren en stemme og synlighed for, at vi lytter
  • FIT er et evaluerings- og dialogredskab
  • FIT er udviklet på baggrund af forskningsmæssig viden om, hvad der virker i behandling
  • FIT er designet, så det er let anvendeligt i den daglige praksis, samtidig med at det leverer valide data
  • FIT "spiller bolden hen til borgeren, der er den eneste, der ved hvor hans mål står"!


FIT er ikke en metode, men en effektiv måde at fortælle dig om den metode, du benytter, virker med denne klient

Med FIT opnår du en løbende forbedring, fordi du via feedbacken ved, om det du gør virker, imens du gør det. Det gør det muligt for dig at justere Jeres behandlingsindsats, inden klienten dropper ud af behandling.

Vidste du, at en gennemsnitlig behandler er i stand til at møde og matche hver anden klient, og at kun de 10 bedste procent af behandlere er i stand til at møde og matche tre ud af fire?

Med FIT Supervision får du al den nødvendige viden og konkrete greb til enten at komme i gang eller blive bedre, hvis du allerede benytter FIT.

Med FIT i dine samtaler bliver du ikke bare bedre, du bliver også i stand til at dokumentere, at dit arbejde faktisk virker, fordi klienten giver dig feedback på, hvor godt du lykkes, med det du gør.

FIT Supervision ydes af Komphash til enkelte behandlere og til grupper. Hvis I er en organisation, der vil implementere FIT i Jeres arbejde, tilbyder vi at lede Jer gennem dette, så I kan springe de fejl over, som andre ofte begår, og hurtigt komme i gang med at blive dokumenterbart effektive i det arbejde, I udfører.

Ønsker du at høre mere om FIT Supervision, kan du kontakte os på tlf. 70 23 21 21 eller skrive til os på info@komphash.dk.