Certificeret HAP-behandler

Certificeret HAP-behandler

Som Certificeret HAP-behandler bliver du specialist indenfor terapi og cannabismisbrugsbehandling. Det betyder, at du har viden og kompetencer til at løse alle de problemer, du møder i dit behandlingsarbejde. Med uddannelsen kan du dokumentere, at din viden og kompetencer er testet og godkendt.  

Om uddannelsen

Uddannelsen består af syv moduler, hvor du blandt andet kommer i dybden med HAP-metoden, pårørendearbejde, effektivitetsmåling, neuropsykologi, ligesom du vil få specialistviden om cannabis i relation til graviditet, cannabisrygende piger og cannabisrygende forældre.

Hvad koster uddannelsen!

Alle, der har gennemført HAP Grunduddannelsen, kan springe uddannelsens første to moduler over og blive Certificeret HAP-behandler for blot 13.500 kr, hvis de tilmelder sig før den 31/12-17.

Fra 2019 skal alle gennemgå samtlige moduler for at blive Certificeret HAP-behandler. Den samlede pris for hele uddannelsen er fra 1/1-2019 36.900 kr.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om Certificeret HAP-behandler uddannelsen, eller ønsker du at få tilsendt materialer, er du meget velkommen til at kontakte Netværk af Danske Cannabis Behandlere på tlf. 70 23 21 21 eller på info@danskecannabisbehandlere.dk.