Den vigtigste bog du nogensinde har læst om cannabis

”Vi fastholder folk i misbruget”

I Danmark hjælper det offentlige behandlingssystem kun halvdelen ud af deres hashmisbrug. Som samfund er vi for uambitiøse i forhold til vores nabolande, og vi er med til at fastholde misbrugerne i deres dårlige mønstre.

I bogen debatterer hashmisbrugsekspert Christopher Schmitz det danske samfundssyn på hashmisbrug og behandling. Han præsenterer viden, fakta og forskning, så læseren ikke er i tvivl om, hvad der er op og ned i forhold til hash.

Christopher Schmitz fortæller om hashens virkning på individets vilje og evne til at realisere mål og giver dermed et tydeligt billede af, hvad der er brug for, når vi taler behandling. I bogen præsenterer han den svenske metode ”HAP-metode” som har langt bedre behandlingsresultater end den danske metode. Bogen leverer også en enkel manual til professionelle, så de step by step kan få indsigt i metoden, som hjælper 3 ud af 4 af med deres hashmisbrug.

Du kan enten købe bogen på historia.dk eller direkte hos os, hvis du gerne vil købe bogen via et EAN-nr.

Køb bogen på historia.dk

Linket tager dig direkte til historia.dk,
hvor du kan købe bogen både som fysisk eksemplar og som lydbog.

Køb bogen direkte hos os via EAN nr.

Her udfylder du blot formularen, og sender den til os. Så klarer vi resten.