Om os

Komphash er stiftet, ejes og drives af Christopher Schmitz, der siden 2004 har hjulpet hashrygere, deres pårørende og skoler/institutioner.

Christopher Schmitz var i 2014 initiativtager til et landsdækkende netværk af professionelle behandlere af hashmisbrugere. Ideen med netværket er at løfte behandlingskompetencen i Danmark. Netværk af Danske Cannabis Behandlere tæller i dag mere end 400 medlemmer.

Gennem netværket tilbydes en testet behandler-uddannelse og en rækker kurser og workshops. Hvert år i oktober afholdes den nationale konference for behandlere og andre interesserede.

Christopher Schmitz har før Komphash arbejdet flere år som leder indenfor behandling og psykiatri.

Christopher Schmitz har en særlig kognitiv uddannelse fra Lunds Universitet ("Afhængighedslære"), der retter sig mod afvikling af hashmisbrug. Desuden er han uddannet supervisor ved International Center for Clinical Excellence.

Udover behandlingsarbejdet fungerer Christopher Schmitz som underviser og supervisor i Netværk af Danske Cannabis Behandlere.

Christopher Schmitz er ofte refereret i medierne og har bl.a. medvirket i Go´aften Danmark og på TV2 NEWS.

Christopher Schmitz har udviklet konceptet "Beredskabsplan", der giver alle slags skoler en konkret og testet handleplan til at hjælpe elever, der ryger hash.

I 2013 udgav Christopher Schmitz bogen "Forælder Til Hashryger", der er udkommet i 4. oplag og oversat til svensk og engelsk.