Foredrag

Foredrag

Vi tilbyder forskellige typer af foredrag om hash og hashmisbrug til skoler. Ens for vores foredrag om hash og hashmisbrug er, at der er tale om dialogforedrag, der inddrager og engagerer publikum.

Du kan vælge mellem følgende typer af foredrag:

Foredrag for elever: Myter og misforståelser om hash

Hver fjerde dreng i 9. klasse har prøvet at ryge hash!

"Hash er en naturlig, uskadelig plante", og "hash er ikke farligere end alkohol"…. dette er blot et par af de misforståelser, som mange unge har om hashrygning, og som dette dialogforedrag belyser med udgangspunkt i evidens, leveret på en let og tilgængelig måde.

Herudover vil foredraget komme ind på de kort- og langsigtede problemer, der er forbundet med hashrygning, herunder risikoen for hashpsykoser og skizofreni.

Foredrag for lærere: Sådan får du en endnu bedre dialog med elever, der ryger hash

Hashrygning blandt elever er ikke blot en realitet - det er også en ressourcekrævende udfordring, der ofte afstedkommer mistet fokus og indlæring i undervisningen.

Når mere end hver 10. dreng og hver 20. pige i 9. klasse ryger regelmæssigt, sætter det sine spor i den daglige undervisning. I dette dialogforedrag får du konkrete værktøjer til dialogen med eleven, der ryger hash og skaber en forandring.

Foredrag for forældre: 3 skridt: Sådan undgår du, at dit barn havner i et hashmisbrug

Mange forældre har stået i situationen, hvor deres søn eller datter ryger hash og oplevet den magteløshed, det er ikke at kunne ændre det. For ikke at havne i den situation er der tre effektive skridt, du som forælder kan tage.

Dette foredrag om hash giver dig konkrete anvisninger på de ting, du skal gøre for at opdage et hashmisbrug i tide, således at du er optimalt forberedt, og du med ro kan sige til dig selv, at du har gjort, hvad du kunne.

Dialogforedraget giver dig også værktøjer til, hvad du som forælder kan gøre for at forbedre dialogen med din søn eller datter, der allerede ryger hash - og derigennem forebygge, at den dårlige dialog skubber Jer længere væk fra hinanden.

Kontakt os

Ønsker at du at booke et foredrag, eller ønsker du at høre mere om de forskellige foredrag om hash eller hashmisbrug, så kontakt os på tlf. 70 23 21 21 eller på info@komphash.dk.

Jeg har haft Christopher Schmitz fra Komphash ude og holde en workshop for vores elever.

Han er bare rigtig god til at fortælle eleverne om hash og dets skadevirkninger – på en måde, så de unge kan være i det

Mette Sanggard Schultz, Forstander
- Midtfyns Efterskole